Account Alert

If you are the owner or administrator of this site, please Login now for important account information.

Not involved in the administration of this site? Please disregard this message.Please Click here to dismiss this alert.

FREESERVERS IS A UNITED ONLINE COMPANY
Copyright © 2016 United Online Web Services, Inc. All rights reserved.

RriNi pAk pA gJuM

Mire se erdhet

VERA 2006

Mire se vini ne faqen e programit me te degjur te te gjitha koherave

Mund te na gjeni ne frekuencat FM:
90.2 lokale
92.7 regjionale
94.5 regjionale
99.7 nacionale
104.7 regjionale
105.1 regjionale


Programin e nates mund ta percjellni
cdo te shtune prej ores 23:oo
permes satelitit ALBASAT
dhe internetit ne web faqen:
www.radio-dukagjini.com

Kyquni ne emision permes telefonave:
Peje
039 31 28 8
039 31 21 2

kurse ju nga shtetet e jashtme
00(+) 381  39 34281
Prishtine
00(+)381  24 81 41
Direkt ne studion kryesore
te radio stacionit dukagjini
do te ju mirepresin rrinipakpagjumat

FALEMDEROJM...

Per te gjithe mundin dhe kontributin qe e dhane gjate ketyre viteve per emisionin RriNipAkpAgJuM
 
Revista mujore per te rinje VIZIONI, Luan Kotori (Shpixy), Adriatik Shala (Tiki), kafiteria THE LEGEND'S, MMC, RADIO CAFFE, ish SPORT CAFFE, Besimi & Buki, Sevdai Radogoshi (Qumili), Gjevat dhe Leze Qena, Mentor Mripa, grupi muzikor NRG BAND, Besim Gashi BABUKA, emisioni per te rinje AMAYZING BE NJERI, Venera Berisha, grupi SMOKI, ish grupi WNC, Embelsirat e Pejes, lokali TE HAJRA, Abedin Morina, Pjesemarreset e Miss 2003, Njomza, Val Belegu, Menan Kiseri, Naim Emsha, EURO GOLD, kompania e sigurimeve Dukagjini, stafi i radiotelevizionit DUKAGJINI
Si dhe ju te dashur ndegjues kudo qe ndodheni.
M
Peje 2005

Ju jeni vizitori me numer 19562

 


Live

Radio Dukagjini...Your Station

Rrinipakpagjumat
Ju deshirojn nete pa gjume me valet e
Radio Dukagjinit dhe me programin RriNi pAk pA gJum.


 kliko kutin per statistikat e web faqes
Live in realPlayer19562